collage
PULS GRADA · kulinarka

Praznična čarolija najviše raduje najmlađe, te je ovo idealan trenutak da više vremena posvetite svojim mališanima i sa njima uživate u magiji predstojećih praznika. Kako ovo doba godine podrazumeva puno ukusnih zalogajčića, novih recepata i aromatičnih nota, probudite svoju maštu, zasucite rukave i svoje ukućane obradujte slasnim kućicama od đumbir keksića koje će vaši klinci obožavati.

Iako su đumbir keksići sami po sebi vrlo zahvalni za oblikovanje i dekoraciju, od njih možete napraviti i pravi mali dvorac ili planinsku kućicu iz bajke koja se savršeno uklapa u idiličnu prazničnu atmosferu. Pustite mašti na volju, osmislite kako biste želeli da vaša kućica izgleda, a onda okupite svoje mališane i krenite u realizaciju. Ne samo da ćete svi uživati u procesu, već će i krajnji rezultat biti toliko čaroban da će vam biti žao da je pojedete. U našoj galeriji pogledajte nekoliko kreativnih predloga.

Uz malo otopljene čokolade i prah šećera lako možete stvoriti ovu englesku kolibuOtvori galeriju

cover www.thetravelbite.com, www.newengland.com i www.fullofplants.com Vegetarijanska praznična gozba (II deo) 6 Napravite raskošni praznični venac od kapkejk kolačića cover www.giverecipe.com, www.pinterest.com i www.hatibon.com Vegetarijanska praznična gozba (I deo) cover www.brit.co Isprobajte recept za čokoladni humus · · · · ·