Cuma-Cevik-landscape-photography-4
fotografija

Putovanja i ljubav prema fotografiji, inspirisali su turskog fotografa Cumu Čevika da zabeleži neverovatne prizore. Pre nego što je otkrio strast prema fotografiji, bavio se slikarstvom. Iz toga razloga pejzaži koje je uslikao izgledaju kao nactrani. 

Studirao je slikarstvo, ali s vremenom ostao bez sredstava i nije bio u mogućnosti da nastavi. Prebacio se na sociolgiju, koja nije zahtevala tolike troškove, sanjajući jednog dana da postane profesor. Međutim, Cuma, ljubav koju je gajio prema umetnosti nije zaboravio. Kičicu i četkicu je zamenio foto-aparatom. Nakon završenog fakulteta počeo je da putuje. U početku je upoznavao prirodne lepote svoje zemlje, a kasnije je krenuo na put oko sveta, u potrazi za nestvarnim pejzažima.

Na osnovu uslikanih fotografija sa ovih putovanja, Cuma je počeo da organizuje turističke ture zaljubljenika u fotografiju širom sveta, pokazujući im mesta koja izgledaju kao iz bajke. U našoj galeriji pogledajte neke od neverovatnih pejzaža koje je Cuma zabeležio tokom svojih avantura.

Magični pejzažiOtvori galeriju
hasselblad-masters-2018-aerial02 Nagrađivane fotografije u okviru Hasselblad takmičenja ugly-locations-beautiful-portraits-jenna-martin-lowes-34-5a1532032a804__700 Dobre fotografije na lošim lokacijama in-1993-there-was-conflict-between-yeltsin-and-the-parliament-which-ultimately-resulted-in-the-use-of-force-in-october-yeltsin-ordered-troops-to-seize-parliament-from-opponents-in-the-photo-below-a-r Rusija u slikama nakon raspada Sovjetskog Saveza 1229291 Fotografije Iraka koje ćete retko gde videti · · · ·