TENDERTALK-FULLBLEED
PULS GRADA · lepota

Na tržištu kozmetike i šminke uvek ima nečeg novog. Brendovi se takmiče između sebe ko će biti inovativniji i originalniji, ili ko će na najbolji mogući način plasirati nešto što je već postojalo, sada reinventirano u savremenim okvirima, koristeći najnovija tehnološka dostignuća.

Tako će svetski poznati brend M.A.C. za manje od mesec dana, na tržište izbaciti karmine koji menjaju boju, a promena će zavisiti isključivo od vas…

Često, da bi se održao status firme ili što više privukla pažnja medija i kupaca ide se u nekakve, pa čak i duhovite, ekstreme. Tako postoje kreme sa otrovom pčela, izmetom slavuja i sluzi od puževa. A nakon farbi za kosu koje svetle u mraku i lakova za nokte koje menjaju boju u odnosu na temperaturu, došao je red i na ruževe za usne.

Jedna od najpoznatijih firmi kada je šminka u pitanju M.A.C. osmislila je karmine, iliti više balzame za usne, koji menjaju boju na osnovu vašeg raspoloženja. Ova kolekcija “pametnih” balzama za usne nazvana je Tendertalk, što znači nežan govor. Hidrantni karmini će na osnovu vašeg raspoloženja, temperature tela i personalnog hemijskog sastava u organizmu, izvući nekoliko nijansi iz samo jedne boje. Na osnovu hemijske reakcije kože u dodiru sa ovim hidrantnim karminom, dobićete nijansu koja je samo vaša, i koja reflektuje trenutno stanje organizma i uma. Osim što će usne biti negovane i hidrirane, zabava u posmatranju promene boje je najvažniji faktor ovog simpatičnog proizvoda.

U ponudi je pet boja, koje će nakon nanošenja na usne varirati od svoje najtamnije varijante, do najsvetlije i svih tonova između. Praktično ste kupovinom jednog karmina dobili više! Boja može biti blaga ili intenzivna, jasno definisana ili bleda. Kao što rekosmo, promena će zavisti isključivo od hemijske reakcije vašeg tela u datom trenutku. M.A.C. je očigledno bio inspirisan devedesetim, jer boje variraju od bledo roze, do tamno ljubičaste. Konkretno, u ponudi su: Candy Wrapped roze, Pretty Me Up koralna boja, Play With Me crvena, Teddy Pink intenzivna roze i Side Dish ljubičasta.

Ruku na srce, a karmin na usne, priznaćemo da se M.A.C. nije prvi dosetio ovog trika. Firme kao što su NYX i Smashbox takođe imaju karmine, sjajeve za usne i rumenila koja menjaju boje u zavisnosti od vaše telesne temperature. Ali, pošto je M.A.C. svetski poznata marka, po svom kvalitetu i dugom postojanju na tržištu, njihovi karmini sa nestrpljenjem se očekuju, počevši od juna ove godine.

Ipak, poznat po svojim originalnim kampanjama i čestim saradnjama sa poznatima M.A.C. je na samom vrhu make up piramide. Rado ga koriste šminkeri poznatih, šminkeri generalno i svi oni koji do njega mogu da dođu i sebi priušte. Njihova Viva Glam kampanja postoji već dvadeset godina, a sva prikupljena sredstva od prodaje idu u fondaciju za borbu protiv AIDS-a. Tako ste dve decenije mogli videti Lady Gagu, Debbie Harry, Cyndi Lauper, Nicki Minaj, Christinu Aguileru, Ditu Von Teese, Shirley Manson, Mary J Blige, Rihanna, Miley Cyrus, a od skoro i Arianu Grande u ovoj humanitarnoj glam akciji.

Počevši od drugog juna Tendertalk balzami za usne biće dostupni preko interneta, a nedelju dana kasnije, devetog juna, i u prodavnicama. S obzirom na to da koštaju 20 dolara, priznaćemo da za balzam za usne nije malo, ali činjenica da menja boje čini efekat vrednim. Ako poželite čitav set, to će vas koštati sitnih 100 dolara. Ipak, setite se da će nijanse na usnama biti prilagođene samo vama, i da ćete dobiti nekoliko nijansi u samo jednom karminu.

Lakiranje noktiju Istorija manikira – nokti kroz vreme How-Detox-Your-Skin-2016 Spremni za leto: Pet jednostavnih načina za detoksifikaciju kože Frizure koje podmlađuju Moderne frizure koje će vas podmladiti Pop ikone proteklih razdoblja Pop ikone proteklih razdoblja · · · ·