same-weight-fitness-incredible-cover
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Mnoge od nas brinu o svojoj figuri i kako će ona izgledati ako pojedemo ovakav ili onakav obrok. Najčešće smo opsednuti brojem na vagi i sve bismo dale da se on smanji.

Ipak, ponekad je težina samo beznačajna brojka, a dame sa sledećih fotografija to ilustruju na najbolji mogući način.

One pokazuju da je moguće izgledati značajno bolje bez izgladnjivanja i lišavanja omiljenih namirnica, pa makar one bile i slatkiši. Tajna je naravno u dobrom treningu, koji je u stanju da umanji naše masne naslage, ali i poveća mišićnu masu. Efekat na težinu uopšte ne mora da postoji pa tako nije retko da osobe koje krenu da vežbaju uopšte ne mršave, iako izgledaju kao da su na rigoroznoj dijeti.

Dovoljno je samo malo motivacije i truda i vi ćete moći da dođete do sličnih rezultata. Neka uporedne fotografije ovih dama pre i posle početka treniranja budu te koje će vas inspirisati da ispunite svoj cilj.

Magija treninga: Isto kilograma, a bolja figuraOtvori galeriju
a7de3fbb2ba635c5c0ee75bd36aa95bb-1000x500 Kako pravilno da hodate u visokim štiklama? keiraknightley-1519618169 Coco Mademoiselle: Parfem se promenio Kira Najtli ostaje respect-each-others-space--and-talk-about-things-that-matter 6 roditeljskih saveta za srećnu vezu shutterstock_416161396-1000x500 Mislite na vreme o letu: Savršene vežbe za zadnjicu · · ·