majice
PULS GRADA · dizajn

Ljudi su zaista dosetljivi. Kolektiv iz Berlina „Raubdruckerin“ se dosetio kako da „nosi“ grad na odeći. Da, zvuči čudno, ali veoma je zanimljivo i originalno.

Kolektiv Raubdruckerin poklopce za šahte, komunalne rešetke, rešetke za provetravanje koristi kao elemente za štampanje šara na majicama i cegerima. Nastaju sjani proizvodi fantastičnih geometrijskih oblika i time se dobijaju tipografske odlike urbanog prostora koji sada možete da nosite sa sobom. Zaboravite majicu na kojoj piše Berlin ili Amsterdam, sada možete da imate šaru sa ulica ovih gradova na majici.

Kolektivu je u planu da pored Berlina radi otiske i u Parizu, Lisabonu i Amsterdamu i prodaje sve to onlajn. Ovo bukvalno možemo nazvati i uličnom modom i urbanom modom, i jedva čekamo da vidimo šta će sve izaći iz kuhinje ovih maštovitih ljudi.

RaubdruckerinOtvori galeriju

Šta je sve dostupno, možete pogledati na njihovom sajtu.

Bukmarkeri Bukmarkeri u obliku hrane: Nova genijalnost iz Japana Coca Cola nove flaše Coca-Cola predstavila seriju dizajniranih flašica u saradnji sa domaćim umetnicima Dve stolice Dve stolice i majstorice: Novi izgled starog nameštaja Foto izvor Getty Nauka je potvrdila da postoji najružnija boja · ·