collage
U VAZDUHU · urban flash

Majice sa natpisima oduvek su bile omiljeni odevni komad najvatrenijih fanova i uživaoca pop kulture. One su nezaobilazne na muzičkim festivalima, svirkama, ali i sajmovima stripa, knjiga i umetničkim dešavanjima uopšte. Poznato je da su one rezervizane za ljubitelje umetnosti koji znaju sve reference i replike iz umetničkih dela napamet. Ipak, kako biste reagovali kada biste svoje omiljene citate iz knjiga i filmova videli u izmenjenoj verziji?

Ako spadate u pomenutu grupu fanova, verovatno vam ne bi bilo svejedno da vidite kako neko nosi majicu sa natpisom koji podseća na kultni citat ili naziv nekog umetničkog ostvarenja, ali je izmenjen tek toliko da to primetite, i da vas baš iznervira. Verovatno biste odmah osetili potrebu da reagujete, te isti ispravite, a neznalicu koja nosi pomenutu majicu dobro preslišate na temu poznavanja opšte kulture. No, iza ovakvih natpisa sigurno se ne krije neznanje, već želja autora da se malo našale i nasmeju sve one koji takve majice nose, ali i one u njihovoj okolini. Stoga, sledeći put kada vidite nešto slično, nemojte burno reagovati, već pokušajte da sporne natpise sagledate iz drugog ugla. Možda vam se tako čak i više dopadnu. Do tada, u našoj galeriji pogledajte neka dosadašnja kreativna rešenja.

Majice sa natpisima koji vam se neće dopastiOtvori galeriju
extra_large-1530617683-cover-image Kako muškarci mogu da budu privlačniji ženama milenijalci naslovna Zašto je odrastanje teško milenijalcima pexels-photo-1246960 Kada je idealno vreme za seks? photo-1487551034948-d0b33081aa35 7 mitova o introvertnim osobama · · · · ·