majica
PULS GRADA · moda

U životu je bitno znati ko si. Možeš da se tražiš, dozvoljeno je, ali moraš znati svoje strasti. Tako ćeš se opuštati jer ćeš raditi ono što te čini srećnim. Naše strasti su naša lična karta.

A ko se bolje prepoznaje na kilometar od geekova i gejmera? Od njih treba učiti, oni ne kriju ono što vole. I uživaju u igricama koje igraju, filmovima koje gledaju. Sad, postoji dress code, kao što uvek postoji (ne)zvanični dress code da bi pripadnici jedne grupe i istomišljenici mogli lakše da se prepoznaju. Ali, ako se obučete kao član bande ne znači da ste u bandi. Međutim, možete iskazati svoj stav odećom. Možete iskazati i svoju ljubav prema nečemu odećeom. A  možete nešto obući jer je baš kul. Primera radi, omiljene gejmerske majice su totalni modni vrh, a mi vam u galerij i predstavljamo najbolje od njih.

Otvori galeriju

cover Modni dvoboj: Kravata vs leptir mašna LIBRA basic 2015 (6) LIBRA-Unikatne torbice i kožni povezi FotorCreated cover Od zvezdane prašine do egzotičnih maštanja francuskinje Da izgledate kao Parižanka · ·