Namibia-20161017-CF002835-0110-768x615@2x
KULTURA · fotografija

Australijska fotografkinja Lea Kenedi je objavila neverovatne slike iz svoje nove kolekcije posvećene pejzažima Namibije. Većina njenih fotografija napravljena je iz ptičje perspektive, što je slučaj i sa ovom seriju. Za razliku od svojih kolega, koji preferiraju da koriste dronove, Lea voli da sama fotografiše iz helikoptera.

Namibija je zemlja na jugozapadu Afrike koja je poznata po svojim pustinjama. Lein foto-aparat je savršeno prikazao njihovu neverovatnu lepotu i učinio da na momente izgledaju kao remek dela apstraktnog slikarstva. Eto još jednog dokaza da ljudska kreativnost nikad ne može da parira majci prirodi.

U našoj galeriji možete videti fotografije iz ove fascinantne kolekcije, dok su ostale slike iste autorke dostupne na njenom Instagram profilu.

Pejzaž Namibije uslikan iz ptičje perspektiveOtvori galeriju

page-sony-photo Sony World Photography 2019: Ovogodišnji favoriti 0-758x426 Nadrealne crno-bele fotografije koje će vas zadiviti fake-viral1 Fotografije koje su zavarale milione ljudi širom sveta collage Fotografije koje su zalutale u tuđe telefone · · ·