Majke su uvek lepe!
KULTURA · fotografija

„A Mother’s Beauty“ je nova kolekcija intimnih fotografija majki koje su rodile decu u skorije vreme i ne stide se svojih oblina i nesavršenosti. Autorke kolekcije Aimee i Jenna Hobbs su izjavile da su u njenom stvaranju bile inspirisane problematičnim trendom poslednjih godina. Naime, one su primetile da je sve veći broj majki odbijao da učestvuje u porodičnim fotografijama jer nisu bile zadovoljne svojim fizičkim izgledom nakon porođaja.

U želji da preokrenu ovaj trend, organizovali su Facebook kampanju u kojoj su pozvali nove majke da na njihovim fotografijama ponosno pokažu svoje telo bez obzira na trenutnu nesigurnost koju osećaju zbog njegovih navodnih nesavršenosti. Rezultat je serija upečatljivih slika koje slave majčinstvo i žensku lepotu i prikazuju mlade mame u interakciji sa svojom decom punoj ljubavi i sreće. Nadamo se da će vas ova kolekcija ubediti da nipošto ne treba da se stidite svog tela posle porođaja.

foto: Hobbs PhotographyOtvori galeriju
pilot-clouds-lightning-night-skies-santiago-borja-lopez-9-591954c1449c1__880_cover Pravo iz pilotske kabine foto: Vogue Korea Trikovi u fotografisanju koji stvaraju savršenu iluziju cover324 Američki jug ’70-ih na fotografijama Williama Egglestona hell-on-wheels-new-york-underground-photography-80s-1-5912b9afbd63e__880_cover Pakao na točkovima: Njujorški metro ’70-ih i ’80-ih · · · · ·