majkl džordan
U VAZDUHU · urban flash

Majkl Džordan, verovatno najbolji košarkaš svih vremena i svojevremeno daleko najplaćeniji sportista, nam pokazuje da postoje neke stvari koje novac ne može kupiti. U ovom slučaju stil.

I pored svih mogućnosti koje mu stoje na raspolaganju, od najbolje i najskuplje garderobe, pa do saveta modnih stilista, Majkl i dalje ima problem da spoji više odevnih predmeta u koherentnu celinu. Da li zbog njegovog velikog ega koji ne može da primi kritiku, ili činjenice da se ljudi ne usuđuju da mu kažu koliko smešna izgleda, Majkl insistira da se „bruka‟ svaki put kad izađe u javnost.

Različiti komadi širokih pocepanih farmerki, prevelike košulje spuštene preko pantalona, cipele sa štiklama i sve to sa grozomornim sakoima boje senfa, su samo neke od kombinacija koje izazivaju grohotan smeh ili mučninu u zavisnosti koliko vam je stalo do ovih (ne)bitnih stvari.

Prava je umetnost izabrati tako lošu odeću, ali eto Majkl je oduvek hteo da bude na vrhu, pa sada može da se pohvali i titulom najgore obučene poznate ličnosti.

Majkl Džordan - najgore obučena poznata ličnostOtvori galeriju
Nova "in" stvarčica - selfie cipela Nova „in“ stvarčica – selfie cipela Zlatna torta Najskuplja torta na svetu Izmišljen donji veš kao deo humanitarnog programa David Beckham u lažnoj reklami za donji veš Teletabisi i okultne radnje Crno-beli Teletabisi