Makart Store&More
PULS GRADA · shopping

Izgledom i stavom, konceptom i ponudom sasvim „drugačiji od drugih“, Makart Store & More predstavlja sasvim novu lokaciju u samom centru grada za sve ljubitelje dobrih knjiga, ali i zdrave i zanimljive hrane, kao i autentičnog programa poklona.

U epicentru Čumićevog sokačeta, (n)ova radnja zamišljena je kao concept store koji u originalno dizajniranom prostoru vešto prožima i spaja pomenuta tri koncepta. Izbor knjiga bazira se na posebnom odabiru kvalitetnih naslova u rasponu od moderne i aktuelne strane i domaće produkcije, preko alternativnih naslova i žanrovske književnosti, do stripova i aktuelnih izdanja sa temama od umetnosti do ekonomije. Ponuda je takođe i cenovno raznolika, od promotivnih cena za nova izdanja, preko akcijske ponude do „booklet cornera“ koji nudi posebno povoljne cene.

Na sličnom tragu je i selekcija unikatnih proizvoda beogradskih dizajnera od majica i notesa, do magneta i različitih ukrasa. Ponuda hrane bazira se na Teglas proizvodima čija je okosnica širok izbor svežih salata i zavodljivih poslastica u teglama, a tu su neobični džemovi i neodoljivi cupcakes kao sasvim novi favoriti.

Smoothies i sveže ceđene zdrave kombinacije sokova zaokružuju ponudu, a najava druženja sa piscima i specijalne ponude na dnevnom i nedeljnom nivou dodatno pozivaju da baš ovde i baš u samom srcu grada pronađete nešto za sebe i svoje prijatelje. Uz to, besplatna dostava ili dostava u vaše ime…još jedna su od pogodnosti koje pruža Makart Store. Obavezno svratite ili pozovite…

cover1 Akcija „Vreme je za klasiku“ u Mascom Store-u 749511-600_l Ženstvene patike cover Cream of Scandinavia: Tamo gde je sve po mom cover1 Praznične preporuke iz Mascom Store-a ·