City & Loreal
PULS GRADA · lepota

Vaša make-up rutina mora da prati vase godine! Jedan pogrešan potez četkicom licu može dodati i do deset godina. Pogledajte naše savete i izbegnite greške koje će učiniti da izgledate starije!

Prevelika količina pudera

Preterivanje u makeup rutini uvek dođe na naplatu, pa tako i previše pudera nikako neće izgledati lepo na vašem licu. Ako ne budete umereni, puder će otkriti svaku liniju osmeha i bore koju imate. Umesto toga, koristite lagani tečni puder, matirajte lice i puderom u prahu naglasite linije koje želite. Ovako će vase lice zadržati svež i mladalački izgled.

Previše korektora

Bitno je prekriti nepravilnosti, ali izbegavajte nanošenje velike količine korektora.Tamni kolutovi oko očiju jesu problem, ali sa pravilnim nanošenjem odgovarajuće boje i teksture korektora izjednačićete ten, dok ćete sa previse korektora nepravilnost samo naglasiti.

Rumenilo na pogrešnom mestu

Rumeni obrazi su zaštitni znak mladalačkog izgleda. Ako rumenilo nanesete suviše nisko, ispod linije jagodica dobićete spušteni izraz lica. Zbog toga, četkicu uvek treba da povlačiti naviše.

Ajlajner na donjoj liniji trepavica

Šminkanje očiju može vizuelno da doda dosta godina, ako ne znate pravilno da se našminkate. Za sve dame koje su navikle da stavljaju ajlajner na donju liniju trepavica imamo samo jedan savet – hitno promenite rutinu.

Linija ispod trepavica skreće pažnju i stavlja akcenat na bore ispod očiju. Umesto ovoga, naglasite gornju liniju trepavica debljom linijom koja će istaći oči.

drg_9093904_bg_poster_en-1 DR. GRANDEL: Uklonite godine sa vašeg vrata collage Ovo će biti top trendovi ulepšavanja u 2019. cover Prelepe u ponoć: Predlozi za novogodišnju šminku 9a1d5024e348645e9411a3ac09ce804f 5 grešaka koje nikako ne bi trebalo da pravite tokom zime · · · ·