balerinapsi
KULTURA · fotografija

Ova prelepa serija fotografija prikazuje interakciju mlade balerine i njenih četvoronožnih prijatelja u prirodi i ispred znamenitosti Sankt Peterburga kao što su zgrada Generalštaba i Crkva spasa na krvi.

Njihov autor je Andrej Seliverstov, inače stanovnik ovog jedinstvenog ruskog grada.

Na fotografijama se nalazi devetogodišnja devojčica Marija Palkina, dok joj društvo pravi nekoliko pasa koji izgleda da se trude da imitiraju baletske pokrete svoje male prijateljice.

Povodom svoje interesantne kolekcije, Andrej Silverstov je izjavio: „Uopšte nije lako fotografisati i decu i pse. Kao osoba koja već 20 godina fotografiše pse, moram priznati da je rad sa decom mnogo teži, posebno kada su baš mala.“

Andrej je po svemu sudeći nekako savladao i ovaj izazov, u šta možete da se uverite i sami pregledom njegovih fantastičnih fotografija u našoj galeriji.

Mala balerina i njeni psiOtvori galeriju
Seb Janiak Izložba francuskog fotografa Seba Janiaka u Luci Beograd Beautiful_places_in_Budapest21_cover Budimpešta je najlepša tokom jeseni pagecoverjesen Jesenja magija širom sveta pagesvadbacover Najbolje svadbene fotografije 2017. · · · · ·