caga4
PULS GRADA · zdravlje

100% ekstrakt čage. Čaga (lat. Inontus Obliquus) je gljiva koja parazitira na stablima bele breze.

Zbog izuzetno korisnog dejstva na ljudsko zdravlje svrstana je u zvaničnu državnu dokumentaciju širom sveta i registrovana je kao lekovita gljiva koja se koristi u medicinske svrhe.

Postojbina čage je Sibir, odakle se ova gljiva postepeno svugde nastanila. Čaga koja se sakuplja u Pribajkalskim šumama ima najjača lekovita svojstva.

Preporučena primena čage:

  • Za prevenciju onkoloških obolenja.
  • Kao sredstvo koje poboljšava opšte stanje onkoloških bolesnika (otklanja intoksikaciju od tumora, ublažava bol, povećava apetit, poboljšava san, normalizuje rad crevnog trakta). Pojačava citostatičku aktivnost protivtumornih preparata.
  • Kao imunomodulator (povećava odbrambenu sposobnost organizma protiv virusnih, mikrobnih i gljivičnih agenasa)
  • Za čišćenje organizma – izbacuje iz organizma toksine, radionuklide i teške metale. Poboljšava stanja kod trovanja hranom, alkoholom, tumornih intoksikacija itd.

tips-back-pain-your-desk-hero-image 4 načina da na poslu savladate bolove u leđima clock-650753_1280 Ako se budite u toku noći, to može biti zbog ove hrane naslovna Kako da se najbolje opustite u skladu sa horoskopskim znakom Naslovna fotografija - kadar iz reklame Date With Durex (izvor youtube.com) Durex: Naš (nepromišljeni) partner u borbi protiv HIV infekcije · ·