chaga kutije bez pozadine_cover
PULS GRADA · zdravlje

Granday Chaga je unikatni kompleks medicinskih gljiva koji u sebi spaja kombinaciju poznate sibirske antikancerogene gljive čage sa gljivama rejši i kordiceps. Čaga je parazitska gljiva koja raste na brezama i koristi se u farmakološke svrhe, samo primerci stariji od 20 godina. Kvaliet sirovine opredeluje supstance betulin ibeta-glukan koji su istovremeno i aktivne komponente čage u borbe protiv raka. Veoma je bitno koristiti čagu proverenog kvaliteta i poznate aktivnosti.

Proizvod se posebno ističe zahvaljući kombinaciji čage sa rejši i kordicepsom, gde sinergetsko delovanje tih gljiva dodatno povećava prirodnu sposobnost čage da deluje protiv onkoloških bolesti u periodu hemo i radio terapije.

 

Pakovanje je koncipirano tako da traje 45 dana, može da se koristi i kao prevencija i u slučajevima već nastalih oboljenja. Zdrave osobe mogu koristiti čagu za podizanje imuniteta, zarad antioksidantne zaštite, radi detoksikacije, za poboljašanje funkcionisanja želudočno-crevnog trakta.

Apitoks mast na bazi pčelinjeg otrova je izvanredan biostimulator svih bioloških procesa u ljudskom telu. Apitoksin (stručni naziv za pčelinji otrov) je posebno poznat i priznat kao snažan antireumatik koji se primenjuje u tretiranju različitih oboljenja koštono-zglobnog sistema.

Zahvaljujući izvanrednim anitupalnim svojstvama i sposobnosti umirivanja bola, koristan je kod dijagnoza kao što su: reumatoidni artritis, išijalgije, okoštavanja, povrede ligamenata i zglobova i slične probleme koštano-zglobnog sistema. Na svetskom nivou pogotovo poslednjih godina se sprovode kliničke studije Apitoksina i njegovog svojstva. Zemlje kao što su Rusija i Japan se ističu po tom pitanju.

Hemijsko čišćenje POP’S: Kako da osvežite vašu garderobu na najzdraviji način Fatorexia Fatorexia: Zašto lažemo sebe da nismo debeli? 12-sunscreen.w710.h473_cover Na koji deo tela uporno zaboravljate da stavite kremu za sunčanje pagecover1 6 poznatih ličnosti koje su pobedile teške bolesti · ·