hepaton-2-poboljsava-funkciju-jetre_cover
PULS GRADA · zdravlje

Jetra je centralna laboratorija našeg organizma, to je jedan od naših glavnih energetskih potrošača. Iako ima sposobnost regeneracije trajno je mogu oštetiti mnoge hemikalije i virusi, a posebno preterana upotreba alkohola. U 21. veku najveći neprijatelj jetre je višak kalorija koje se unose hranom i pićem (alkohol, gazirani sokovi). Proleće je pravo vreme za detoksikaciju vaše jetre jer zdrava jetra je bitna za održavanje hemijske ravnoteže organizma.

HEPATON 2 je ruski biljni preparat koji potpomaže normalizaciju detoksifikacione funkcije jetre. U sastav ovog fitokompleksa ulaze biljne komponente, jedna od glavnih komponenata je biljka Salsola kolina Pal čije se delovanje ogleda u blagotvornom uticaju na metabolizam, funkciju i strukturu jetre.

HEPATON 2 se može primeniti kao pomoćno sredstvo pri  lečenju hroničnih bolesti jetre (hepatitis, ciroza), virusnih oboljenja jetre, kao sredstvo za čišćenje jetre (masna jetra, posle radio i hemioterapije), kod oboljenja žučne kese i žučnih puteva, deluje kao hepatoprotektor.

Adonisov sindrom (foto: Pixabay) Adonisov sindrom: Kad vežbanje postane opsesija Antimetil slika trudnica 1_cover Antimetil: Pomoć za želudac image_cover MND Dental: Kompjuterska stomatologija download1_cover Healthy aging · · · ·