oleopren-neuro_cover
PULS GRADA · zdravlje

Reč je o Bioproizvodu na bazi koncentrovanih prenolnih jedinjenja iz ekstrakta iglica sibirske jele u sadejstvu sa snažnim neuroprotektivnim jedinjenjem Memree Plus L30. U sastav fitokompleksa ulaze poliprenoli, glicin, fosfatidincerin i tokoferol acetat. Snažno utiče na kognitivne sposobnosti (pamćenje, učenje, pažnju, govor) tako što obezbeđuje optimalnu mikrocirkulaciju mozga i snabdevanje nervnog tkiva kiseonikom koji je veliki potrošač kiseonika (20% od ukupne potrošnje).

Regenerativna funkcija OLEOPREN NEURO bazira na aktiviranju procesa sinteze belančevina od kojih je izgrađeno nervo tkivo i na snažnoj antioksidacionoj zaštiti čime se prevenira i prekida oksidacioni stres mozga i perifernog nervnog sistema. Tako nervno tkivo postaje otpornije na stres, psihičko i emotivno preopterećenje.

OLEOPREN NEURO ima široko indikaciono polje primene: depresivna i anksiozna stanja, povreda mozga, nakon infarkta mozga, Alchajmerove bolesi i demencije, za oporavak nervnog tkiva kod multiple skleroze, encefalopatija različitog uzroka (alkoholna, toksična), za bolje učenje i bolje pamćenje.

Koenzim Q10 Kapsule koenzima Q10 – energija vašem organizmu Antimetil slika trudnica 1_cover Antimetil: Pomoć za želudac pexels-photo-195477_cover Izbegavajte ovu hranu pre putovanja avionom coverpic1 5 medicinskih fenomena · ·