kapilar 200 novocover
PULS GRADA · zdravlje

Kapilar tablete

Kapilari su najmanji krvni sudovi koji prožimaju sva naša tkiva i organe. Desetine hiljada kilometara kapilara dopremaju kiseonik i sve neophodne hranljive supstance do svake ćelije organizma, odstranjujući pritom produkte njene životne aktivnosti. Kod poremećaja kapilarnog krvotoka ćelija gladuje, guši se usled nedostatka kiseonika. Ovo je vodi ka bolesti i, na kraju, ka odumiranju.

Da zaštite funkciju i zdravlje kapilara i membrana ćelija sposobne su posebne prirodne supstance – flavonoidi, koji se nalaze u biljkama. Na osnovu jedinstvenog flavonoida dihidrokvercetina, ruski naučnici su i razradili preparat KAPILAR.

KAPILAR štiti membrane ćelija i poboljšava rad kapilarnih krvnih sudova, uspostavlja mikrocirkulaciju krvi u čitavom organizmu, normalizuje razmenu materija na ćelijskom nivou. Njegovo izuzetno jako antioksidantsko dejstvo mnogo puta premašuje nivo vitamina A, S i E. KAPILAR se može samostalno primenjivati, a u kombinaciji sa specifičnim lekovima povećava lekovitost kompleksne terapije.

Apitoks Tentorium

Ruska mast Apitoks je višefunkcionalna i jedan je od najefikasnijih proizvoda sa pčelinjim otrovom. Iako je pčelinji otrov najpre otrov, u kontrolisanim količinama on je bezbedan i veoma koristan za ljudsko zdravlje. Pčelinji otrov je izvanredan katalizator hemijskih procesa u organizmu. Čak i minimalne količine imaju veoma pozitivan efekat na zdravlje ljudi.

Apitoksin ima prirodno baktericidno i antiupalno dejstvo, umiruje bol, blagotvorno deluje na problem zglobova i kostiju, poboljšava cirkulaciju i mikrocirkulaciju u tkivima i organima, poboljšava stanje kože, ubrzava regeneraciju tkiva, smanjuje bolove u mišićima i ligamentima u slučaju njihovog preopterećenja.


covermozak Kako možemo da menjamo sopstveni mozak? mnd dentalcover MND Dental: Povrede zuba kod dece immuno_systems_immunitea_20_kapsula_105_cocwe Immunitea: Prirodni preparat za jačanje imuniteta Too early Kako da se ujutru ne osećate i ne izgledate kao zombi · · ·