Mala ruska apoteka
PULS GRADA · zdravlje

BOROVAJA MATKA

Brdska materica (Orthilia secunda)

Borovaja matka se vekovima koristi u ruskoj tradicionalnoj medicini i navodi se da je delotvorna „barem kod 40 bolesti“. U dalekoistočnim kulturama, biljka je vekovima poznata kao prirodno sredstvo protiv neplodnosti žena, a lekari u Rusiji pre revolucije smatrali su je za preparat izbora u terapiji velikog broja ginekoloških oboljenja. Lekovita svojstva borovoj matki pripisuju ne samo predanja već i savremena klinička istraživanja. Zvanična medicina je potvrdila analgetička, antimikrobna i antiupalna svojstva biljke.

Ruski fitočaj Borovaja matka se veoma često preporučuje kod pacijanata sa sledećim dijagnozama: miom, policistični jajnici, cistitis, erozija sluzokože materice, poremećaj menstualnog ciklusa, adneksitis, fibromioma, neplodnost, endometrioza, ciste, amenoreja.

Aktivna terapija u ampulama (ATA)

Ekpress-koncentrat „eliksir mladosti“ sa peptidima 7 ampula od 2 ml

Inovativni preparat za negu kože sa naglašenim efektom protiv starenja kože.

Ekpres-koncentrat „eliksir mladosti“ sa peptidima predstavlja sveobuhvatnu brigu za zrelu kožu. Jedan od razloga za smanjenje elastičnosti kože i pojavu bora sa godinama nije samo kvantitativno smanjenje kolagena, već i smanjenje njegovog kvaliteta. Peptidi stimulišu sintezu proteina kože – kolagena i elastina, i usporavaju proces starenja.

Camelina ulje je deo koncentrata koji sadrži nezasićene masne kiseline omega – 3, 6 i 9, i ima snažno antioksidantno dejstvo koje usporava starenje. Acetil heksapeptid – 3 opušta mišiće i smanjuje bore, stvarajući efekat botoksa. Koncentrat „eliksir mladosti“ oblikuje konture lica, poboljšava elastičnost kože i poravnava čak i duboke bore. Zateže lice i vilice i daje im ovalan oblik. Koža postaje ponovo glatka, meka, hidrirana i izgleda mlađe.


1508746804-0_cover Koliko treba da traje jedna idealna popodnevna dremka? studenti_cover Oktobar je mesec oralne higijene: Popust za studente 40% Celer Pozitivni efekti svakodnevne upotrebe celera MobyMain12 Veganstvo može izazvati ćelavost kod muškaraca · · · ·