Muraka 1
PULS GRADA · destinacija

Do kraja 2018. godine, Maldivi bi trebalo da dobiju svoje prve podvodne apartmane. Ovaj prostor za iznajmljivanje gostima će pružiti neponovljivo iskustvo pod vodom.

Novi apartman zvaće se Muraka, što na jeziku lokalaca znači „koral“. Dizajn je takav da će se ova rezidencija uklopiti u svoju podvodnu okolinu i omogućiti gostima da se potpuno prepuste Indijskom okeanu koji je okružuje.

Apartman će imati dva dela, onaj pod vodom i onaj iznad njene površine. Ukupno će moći da ugosti do devet gostiju, koji će moći da biraju između pogleda iznad i ispod vode. Celokupan prostor biće opremljen luksuzno, sa ciljem da pruži totalnu relaksaciju.

shutterstock_135650291 Prolećna putovanja: 6 bajkovitih evropskih gradova koje vredi posetiti Jerusalim, Zid plača Izrael – tamo gde su čuda realnost FT logo 25 godina_horizontalno_transparent-cover Letovanje 2018: Popusti za rane rezervacije eTJ69apzjG2KOvy58BSd_villageinsureandgo_cover „Holandska Venecija“: Bajkovito selo koje umesto puteva ima kanale · · ·