Moda
PULS GRADA · moda

Nekada otvorimo garderober i zaključimo kako nemamo šta da obučemo. Možda nekom nije jasno kako je to moguće kada vrata garderobera ne mogu da se zatvore od odeće, ali vi prosto znate da nemate, jer sve ste već nosili više puta.

I tako nastane problem. Šta ukombinovati sa čim, da li ova marama ide na ove pantalone i šta da kupite a da vam se slaže sa svim što već imate. Uvek postoje trikovi kojima hiljadu puta nošenu majicu možete nositi kao da ste je tek kupili, samo treba znati kako.

A ko će vam bolje otkriti tajne dobrog odevanja i ko će vam pomoći da naučite trikove kako da staru odeću nosite kao novu? Naravno, modne blogerke i zvezde koje imaju stila. Od Belle Hadid, preko RihanneKarlie Kloss, možete videti, u našoj galeriji, da teksas suknja zaista ide na običnu belu majicu, crni sako može preko bele čipkane haljine i to tako da izgleda neverovatno, džins je uvek u modi, a ako vam se nosi žuto, pitajte Beyonce kako…

Bella Hadid: Bela haljina i crna tašna su sve što vam je potrebnoOtvori galeriju

Bilo da su u pitanju dnevne ili noćne kombinacije, akcenat je na onom u čemu se vi osećate dobro. Čak i ako mislite da neke stvari ne idu zajedno, pokušajte, rezultat je ponekad zapanjujuć. Zbog čega robovati pravilima kada povremeno „istrčavanje“ iz okvira donosi tako dobar izgled.

Kupaći kostimi Kupaći kostimi: Trendovi za leto 2016. Kultne patike Patike koje su ušle u legendu najbolje naočare za sunce Najbolje naočare za sunce za predstojeće leto Kenzo i H&M Kenzo i H&M se udružili · · ·