Porcelain cups_Igor Stangliczky_Foto_Miona Stefanovic
PULS GRADA · shopping

Polako ulazimo u poslednju nedelju godine i ushićenje oko predstojećeg dočeka naredne osnovano raste. Mnogi od vas su verovatno tokom decembra posvećeno tražili novogodišnje poklone za najdraže osobe, a za sve one koji su ipak ostavili kupovinu darova za poslednji čas, evo nekoliko predloga kako da obradujete bliske prijatelje:

DechkoTzar Winter 2014/15

Ukoliko među vašim prijateljima ima ljubitelja ovog poznatog beogradskog brenda, sigurni smo da bi idealan poklon bio upravo jedan od novih proizvoda Braće Burazera iz raznolike zimske ponude – raznobojne čarape ili jednobojne kape, novčanik ili pak puzle sa motivima glavnog grada. Svakako, naša preporuka su i majice i duksevi iz nove kolekcije, jer su jednostavno – savršeni.

Naručite čarape u online prodavnici DeckoTzar.

„39 pesama“ – Nebojša Krivokuća

Kada niste sasvim sigurni šta bi bio pravi izbor za poklon, knjiga je uvek dobra odluka. Zbirkom priča „39 pesama“ obradovaćete čak i one koji nisu odrastali u vreme sakupljanja ploča i kaseta omiljenih izvođača. Biće dovoljno da umeju prepoznati kvalitetnu muziku, uživaju u njoj, ali i magičnim pričama o sazrevanju, ljubavi, prijateljstvu i jednostavno – životu u dobrom ritmu. A možda vama neko pokloni 40-u pesmu.

Naručite knjigu na sajtu izdavača.

Porcelanske šolje – Igor Stangliczky

Galerija 1250˚ pruža neiscrpnu inspiraciju kada je poklanjanje u pitanju – bilo da vam se dopada posudna ili dekorativna keramika, nakit ili detalji koji će oplemeniti vaš prostor. Naš izbor za novogodišnji dar ovog puta su unikatne (i definitivno neodoljive) porcelanske šolje koje potpisuje dizajner keramike, Igor Stangliczky, jedan od članova kreativnog tima Galerije 1250˚.

Galerija 1250˚, Čumićevo sokače, lokal 56

All nut

Među idealnim poklonima za ispod jelke jesu zasigurno i jedinstveni prirodni (kozmetički i prehrambeni) proizvodi radionice All nut, izrađeni na bazi hladno ceđenog ulja koštice šljive, kajsije, lešnika. U zavisnosti od toga kome je poklon namenjen, možete odabrati losion za telo, kremu za ruke ili, recimo, ulje za masažu. Trenutno su veoma aktuelni i praznični sapuni u čijem sastavu se nalaze puter od lešnika i kajsije, vanila i kakao. Lepo, praktično i – mirisno.

All nut, Čumićevo sokače 25

F.ckinfine grafike

Za one sa istančanim dizajnerskim ukusom, jedna grafika Marka Prokića biće savršen dodatak novogodišnjoj euforiji. Sigurni smo da bi se svako obradovao jednom malom (ali dragocenom), rukom ispisanom, umetničkom delu. Jednostavni ispisi sa snažnom porukom i emocijom su definitivno jedna od omiljenih stvari na ovogodišnjoj prazničnoj listi darova.

Naručite grafike u online prodavnici.

cakuim pakum 1 Cakum pakum: Umetnost poklanjanja Bride Weekend Drugi Wannabe Bride Vikend muške lacoste 11490din Obuća za proleće: Kvalitet i udobnost pre svega Bahnhofstrasse 10 najboljih svetskih ulica za šoping · ·