page-cover-jelke
PULS GRADA · aktuelno

Praznici nam stižu. Mnogi od vas su već okitili svoju pravu ili plastičnu jelku, dok neki tek treba da se bace na posao. Ako spadate u drugu grupu, razmislite malo da li želite da vam i ove godine dekoracije u stanu izgledaju isto kao i prethodnih.

Svesni smo da su jelke novogodišnja tradicija, ali postoje i neka druga rešenja. Pogledajte, na primer, kako izgledaju sledeće imitacije jelki u našoj galeriji. One su istog oblika kao i standardne, ali je uključeno mnogo više kreativnosti u njihovu izradu. Neke od njih su napravljene od knjiga, druge od kontrabasa, a postoje i one koje se sastoje od automobilskih guma ili plastičnih flaša. Za sve je zajedničko da izgledaju fantastično!

Ne morate da kopirate stil ovih alternativnih jelki, ali neka vam one posluže kao inspiracija za vaše kreativne ideje za dekorisanje prostora tokom novogodišnjih praznika.

Malo drugačije novogodišnje jelkeOtvori galeriju
Brainz TV Kanal Brainz – novi TV za mlade genijalce Pokloni Loreal Deda Mraz stiže: Savršeni pokloni za Novu godinu cover Lista poklona koja će vam pomoći da obradujete svoje najmilije Pletenje srcem Mini bazar humanitarnog udruženja „Pletenje srcem“ · · · · ·