everyday-moments-three-sons-sara-liz-photography-cover
PULS GRADA · deca

Sara Ister, fotografkinja iz Teksasa, zna ponešto o slikanju autentične dečje bezbrižnosti. Sa svoja tri sina od 4, 7 i 9 godina starosti imala je već dosta prilika da se izvežba.

I dok drugi fotografi pažljivo organizuju foto sesije sa svojom decom, Sara se odlučila za znatno drugačiji pristup. Ona im je ostavila slobodu da se ponašaju kao inače kada ona nije tu i samo je iskoristila svoj foto-aparat da zauvek zabeleži njihove momente bezbrižnog detinjstva. Gledanjem njenih fotografija, moramo priznati da nas je uhvatila nostalgija za prošlim vremenima bez stresa, odgovornosti i finansijske nesigurnosti, kada smo imali samo dva zadatka u životu: da slušamo starije i uživamo u igranju.

Pogledajte u našoj galeriji fotografije ove talentovane mame, a za više informacija o njenom radu, posetite njen zvanični veb-sajt.

Mama fotografijama otkriva kako izgleda odgajati tri sinaOtvori galeriju
Maja Mina Lazarević o filmu „Pčelica Maja: Medene igre“ MALI-VAMPIR-hqdefault.jpg Mali vampir: Od danas u bioskopima pagecover Bebe najbolje „upropašćavaju“ fotografije lino za city magazin-1 Osmeh medvedića Lina: Recept za vedar dan · ·