Botm6NwnBcz-png__700-5c387f193f572__700-cover
U VAZDUHU · pop trash

Alja Čalar je talentovana turska umetnica i mama koja se proslavila na Instagramu (@seasunstefunny) zahvaljujući kreativnim fotografijama svoje ćerkice Stefani u kojima je njena mezimica prikazana u odeći nalik onoj koju nose najveće zvezde šoubiznisa na crvenom tepihu.

Alja je priznala da najviše na svetu voli da oblači svoju ćerku u svoje kreacije od štapa i kanapa koje su pravljene sa ciljem da budu dostojna imitacija pravih autfita poznatih dama. Ona u njihovoj izradi koristi papir, plastiku, najlon i druge materijale koji su joj pri ruci, a koliko je uspešna u svojim kopijama haljina Rijane, Lejdi Gage, Mili Bobi Braun i drugih zvezda možete videti u našoj galeriji. Nas je posebno impresionirala njena verzija haljine Rite Ore koja je napravljena od starih novina.

Petogodišnja Stefani je izjavila da ne može da se odluči koja joj je najlepša mamina kreacija. Ona je takođe dodala da želi da postane modna dizajnerka kad poraste, a sa ovakvom mamom kao uzorom, ne sumnjamo da će joj to poći za rukom.

Megan Markl i StefaniOtvori galeriju
not-famous4-cover Ovako bi izgledali poznati da nisu poznati cover www.dailymail.co.uk i www.uncyclopedia.wikia.com Da li ste znali da su ove poznate ličnosti usvojene? page-poznati-u-mladosti Poznati kao srednjoškolci 7ee5e1fa-b424-4e8f-a6b0-8ce8009d22dd-aladdin-relationship-based-on-your-zodiac Koji Diznijev film opisuje vašu vezu? · · · ·