Mama-Shelter-Belgrade-05-18_142
PULS GRADA · aktuelno

Rame uz rame sa Njujorkom, Singapurom i Holivudom, Beograd od sada može da se ponosi jednim od 10 najboljih novih hotela na svetu sa terasom na krovu! Smešten u najpoznatijoj ulici u gradu, Knez Mihailovoj, Mama Shelter Beograd poseduje neverovatnu terasu koja se prostire na 500m2 i kao takva nudi jedan od najlepših pogleda na grad.

Na terasi Mama Shelter Hotela, koji se nalazi na vrhu Rajićeva Shopping Centra, imate priliku da probate tradicionalna jela domaće kuhinje, specijalitete za celu porodicu, odličnu picu pečenu na drva, vrhunske sladolede i sorbee, ukusnu kafu i dezerte, ali se možete i osvežiti jednim od poznatih Mama Shelter koktela, a zimi zagrejati pored kružnog kamina.

Kako navodi Forbes: „Otvaranjem ovog hotela u martu, pariski Mama Shelter preneo je šik svog brenda na Istočnu Evropu. On se nalazi u glavnoj pešačkoj zoni grada i na krovu ima terasu koja se prostire na 500m2, sa stolovima za stoni fudbal i stoni tenis i izuzetnim pogledom na citadele i betonske kule Belog Grada. Žive svirke i di–džejevi su tu da ulepšaju večeri muzikom.”

Pored Mama Shelter Hotela u Beogradu, na ovoj prestižnoj listi našli su se i hoteli: QT Melburn, HGU Nju Jork, The Silo Kejp Taun, Aria Hotel Budimpešta, San Francisko Proper Hotel, The Winery Hotel Švedska, The Setai Tel Aviv, Andaz Singapur i Dream Holivud.

SIF_0516 Otvoren 5. Festival Šumadijskih vina u Kraljevskoj vinariji na Oplencu Untitled Video „Buđenje“ najavljuje otvaranje Narodnog muzeja Arsenal 08 1. veče Arsenal fest: Kako nam je bilo 1. festivalskog dana Najbolji pekari Srbije Pekare u kojima rade najbolji pekari Srbije · · · ·