pagecover
PULS GRADA · deca

U novom zabavnom projektu nazvanom „Luda mama“, kanadska fotografkinja Koko Amardil je odlučila da napravi seriju slika koje prikazuje njenu desetogišnju ćerkicu Žansaju u najšašavijim situacijama.

Koko je svoje iskustvo u radu sa časopisima kao što su Vogue Bambini, Elle i Madame Figaro, iskoristila i u ovoj kolekciji, pa tako bez obzira koliko su fotografije spontane i pune nesvakidašnjih kostima i rekvizita, one i dalje izgledaju maksimalno profesionalno, nalik onima iz modnih editorijala.

Kao što možete videti u našoj galeriji, mala Žansaja je iskreno uživala u svojoj prvoj kolaboraciji sa mamom. Ne bi nas ni malo začudilo da i ona krene istim stopama i posveti se fotografiji.

Ako vam se dopadaju ove slike, više informacija o njihovoj autorki, ali i još sličnih fotografija možete pronaći na njenom zvaničnom veb-sajtu i Instagram profilu.

Fotografija iz kolekcije „Luda mama“Otvori galeriju
Juan Pablo Rodriguez Drugorođena deca su češće kriminalci Mačak u čizmama Najpoznatiji mačevalac na svetu dolazi u čarobni grad Mama i beba vežbaju Planet Gym sprema nešto lepo za buduće mame Hollywood Smile Kako nagovoriti mališane da brinu o svojim zubićima? · · · ·