mb
U VAZDUHU · trend

Primetili ste da „Man bun“ (muška punđa) sada već retko ko nosi. A ovu frizuru ste ili obožavali ili mrzeli, nije bilo sredine! Man bun je dugo bio u trendu, zaludeo je svet i išao na živce mnogima.

Sada imamo nešto drugo, nešto sa malo više finesa. To je man braids, tačnije, pletenice za muškarce koje su postale apsolutni hit. Kao i kod svake frizure, način na koji čovek nosi man braids pitanje je ličnog ukusa. Neki ljudi više vole tradicionalne francuske preletnice koje se sužavaju u uski rep. Drugi su više avangardnijeg pristupa te se pletenice završavaju punđom, u jarkim su bojama i prati ih anderkat. Beskarajne su mogućnosti na koje je moguće nositi pletenice. Sudeći po heštegu na Instagramu #manbraids, ovo je već ušlo u modu. Dakle, posle punđe, muškarci su „preuzeli“ i pletenice. Možda će vam se svideti, možda će vam ići na živce kao što je išao Man bun, ali manbraids su tu da ostanu, očigledno. U galeriji pogledajte fotografije ovog novog trenda.

Man BraidsOtvori galeriju

Converse rubber nove patike Converse Chuck Taylor All Star Chelsee Rubber – šta nam može zima?! cover 2u1: Odevni komadi koji se mogu nositi na kraju leta ili čitave jesen H&M: Nova kolekcija za sezonu jesen 2016. H&M: Nova kolekcija za sezonu jesen 2016. ku Inspiraciju za jesenju modnu kombinaciju nađite na ulicama Stokholma ·