landscape-1479809658-messi-footballer
PULS GRADA · sport&rekreacija

Murinjo želi da dobro odreši kesu za najboljeg igrača na svetu? I pored toga što su tu i skupo plaćena pojačanja Pogba i Ibrahimović (iako ništa nije plaćeno za transfer, njegova plata je ogromna), Mančester junajted nije baš u poletu ove sezone.

Kako bi rešio neugodnu situaciju i probio se na vrh tabele, Žoze Murinjo izgleda ima još jednog keca u rukavu. Naravno, onaj ko ima novac ima i mogućnosti. Kako prenosi Marketing Deportivo, adidas, sponzor Mančester junajteda je razočaran nastupom kluba ove godine, i pitaju se kako to može da utiče na njihov imidž. Rešenje može biti zanimljivo, adidas je Mesijev sponzor (Barselonin sponzor je Nike), pa će igrati na tu kartu. U dosluhu sa Mančester junajtedom bi da dovedu Mesija kao svog pulena na Old Traford. Pre nego što brod potpuno potone.

Mesi je pod ugovorom sa Barselonom do 2018. godine, a adidas je izgleda spreman da mu ponudi 85 miliona funti ako ne produži ugovor sa katalonskim klubom. To bi bio dodatak na 42 miliona funti koji bi bili ponuđeni ugovorom. Ali, pre nego što se fanovi Junajteda previše uzbude, treba podsetiti da njihove ponude za Neymara, Ronalda i Sergia Ramosa nisu prihvaćene bez obzira na količinu ponuđenog novca. Takođe, šuška će da će gradski rival Mančester siti ponuditi za Mesija 195,6 miliona funti. Neka igre počnu!


Sport16_Basketball Needs Creators (5) Košarkaš Džejms Harden u novom SPORT16 filmu Fudbaleri Fudbaleri kojima bi prijalo da promene klub 14555668_10157633797570593_102944056_n „Harmony yoga“ vikend u Sloveniji zlatan I Zlatan Ibrahimović je nezadovoljan Murinjom · · ·