Nove mlade nade manekenstva
PULS GRADA · moda

Jeste li već znali da su – Lily-Rose Depp, Gabriel-Kane Day-Lewis i Dylan Brosnan nova lica slavnih modnih kuća i brendova. Nekoliko njih su malo zbog autentičnosti, a malo zato što su im roditelji kultne figure nekih zlatnih prošlih vremena, lako uskočili u ulogu najplaćenijih početnika u manekenstvu, i recimo osvojili ključne pozicije u kaampanjama za Chanel, Karl Lagerfeld i Marc Jacobs. Pogledajte detalje iz njihovog CV-ja…

Znate kako se za nekoga kaže – rođen je pod srećnom zvezdom. U slučaju ovih momaka i devojaka, ne samo da im je makar jedan od roditelja obeležen kao „zvezda“ već je uglavnom reč o uspešnim poznatim parovima čija deca su rođena sa zlatnom kašikom, iako njihovim venama ne teče plava krv. Pogledajte koji od njih su danas poznati kao nove mlade nade manekenstva, i veruje se da će za koju godinu dostići renome takozvanih supermodela:

1. Lily-Rose Depp

Ima 16 godina, i na instagramu 701.000 pratilaca. Igra u filmu Yoga Hosers, a najavljeno je da će se pojaviti i u ostvarenju Planetarium sa slavnom Natalie Portman. Poput svoje majke francuske pevačice Vanesse Paradis postala je zaštitno lice modne kuće Chanel, i to je samo početak!

2. Gabriel-Kane Day-Lewis

Ima 20 godina i 16 hiljada pratilaca na Instagramu. On je sin glumice Isabelle Adjani i glumca Daniela Daya-Lewisa, te je od majke nasledio predivne plave oči, a od oca karakterističan oblik lica i guste obrve. Već ste mogli da ga vidite na revijama modnih kuća Balmain, Dior Homme i reviji visoke mode za Chanel.

3. Kendall Jenner

Nije toliko reč o uspešnim roditeljima koliko o poznatoj polusestri Kim Kardashian. Kendall ima 19 godina i već neko vreme radi za prestižnu modnu agenciju Elite. Zajedno sa sestrom je sve češće možete videti u modnim kampanjama za Topshop ili Balmain, a Kendall gotovo na svim revijama od Chanela do Marca Jacobsa.

4. Dylan Brosnan

Ima samo 18 godina i sin je bivšeg agenta Jamesa Bonda, Piercea Brosnana. Već je uradio nekoliko značajnih modnih kampanja, za prestižne brendove, poput Saint Laurenta, čak i sa Jackom Kilmerom, sinom glumca Vala Kilmera! Svet na visokoj nozi toliko je očaravajuć da mu je teško odoleti, očigledno.

5. Violette i Nine d’Urso

Jedna od njih ima samo 15, dok je druga punoletna i ima 21 godinu. Ines de la Fressange je svoju gracioznost i stil prenela na svoje kćerke, a od nedavno je Violette postala i zvanično nova muza Karla Lagerfelda!

6. Alain-Fabien Delon

Ima 21 godinu i sin je čuvenog francuskog glumca i zavodnika Alaina Delona. Još uvek sa uspehom radi na polju dve umetnosti – mode i filma, a kada su modne kampanje u pitanju žele ga gotovo svi – od brenda Gucci do naslovnice Vogue Hommes International!


12246637_967338506672485_4535781040243781629_n Jane Doe: Vintage shop u kojem ćete pronaći svoj modni identitet Najznačajniji modni momenti ove godine Najblistaviji trenuci u svetu mode tokom 2015. Lisca Decembarsko Lisca darivanje Moda iranskih žena iz '70-ih Iranska moda iz ’70-ih · · · · ·