MANGO letnja kolekcija 2018.
PULS GRADA · moda

Na obali mora. Drveće. Rano jutro na Mediteranu more čini idealnim za slobodno i jedinstveno odmaranje na Deia. U popodnevnim satima, kada svež vazduh udara u kamenje, scena postaje još intimnija.

Romantični i fluidni komadi odeće, kukičane tkanine, etno printovi u zemljanim tonovima i ravne linije iz nove Mango letnje kolekcije nude posebnu draž letu koje sa nestrpljenjem iščekujemo.

Ovako izgleda priča koja se krije iza nove Mangove High Summer kampanje koja je snimljena na Majorki.

Mediteranska esencija

Izgubljeni u Deii, priobalnom selu na severozapadu Majorke. Mesto koje se nalazi među stablima maslina i pomorandži na brdu iznad mora. Zaliv je zaštićen borovom šumom na liticama, samo da bi se poboljšao zvuk talasa koji zapljuskuju obalu dok stvaraju miran i staložen ambijent. Sa zalaskom sunca, Deia večeri se pretvaraju u rajsko bekstvo preko mora, jer ono prema horizontu poprima najtamnije nijanse plave.

Trendovi za nju

Romantizam koji je u centru pažnje, posebno je primetan u majicama i haljinama s cvetnim printovima, karnerima delikatnih tkanina od šifona. Otkrivamo etno printove i vezove u kombinaciji sa haljinama i kukičanim pletenicama. Što se tiče aksesoara, naglašene su korpa torbe i bižuterija optočena školjkama.

Mango letnja kolekcija za nju i njegaOtvori galeriju

Trendovi za njega

Najznačajniji komadi su modeli od laganih materijala kao što su platno i pamuk. Zemljani tonovi su neizbežni, dok su plava i bela u centru pažnje. Pruge postaju jedini pečat nautičke inspiracije. Klasičan i vanvremenski stil inspirisan je letnjim avanturama i filmskim ikonama šesdesetih godina prošlog veka.

polkadotheader Trend sezone: Njihovo veličanstvo – tufnice MIL_4517 Vintage LUX: Modno traganje za prošlim vremenima Queen's 90th birthday celebrations Stil i pravila oblačenja britanske kraljevske dece screen-shot-2018-04-13-at-1-37-50-am-1523598001 Vera Vang: Smele neveste iz kolekcije proleće/leto 2019. · · ·