MANGO jesen/zima 2018
PULS GRADA · shopping

Prošetajte ljubimca u štiklama, obucite se kao Jerry Hall i krenite u kupovinu namirnica, izađite na doručak skockani od glave do pete. Iznova i iznova. Svaka prilika može biti povod za doterivanje. Spremni za žurku? I mi smo!

Štras, šljokice, pliš. Svetlucavi materijali i mini haljine savršeni su za proslave, a ako ih upotpunite vrhunskim MANGO modnim dodacima, kao što je zlatna torba, metalik sandale i masivne ženske minđuše, spremni ste za nezaboravan provod.

Svet je pun običnih stvari. Zato vas pozivamo da budete maštoviti i kreirate sopstveni zaplet, novi vid realnosti. Iskoristite priliku da se istaknete, da budete drugačiji! Pred vama je Mangova PARTY kolekcija nastala u Madridu u kojoj glavne uloge imaju Cara Taylor, Lineisy Montero, Julian Schneider, Hamid Onifade, a fotografije potpisuje Dan Martensen.

Modele iz PARTY kolekcije možete kupiti u MANGO radnjamaOtvori galeriju

Odabrane modele iz PARTY kolekcije možete kupiti u MANGO radnjama u Beogradu – Ušće shopping center i Delta City, kao i Novom Sadu – BIG shopping centru, te Podgorici – Delta City.


Joga Za dobru pokretljivost vaših zglobova samsonite-mickey-90-godina Samsonite slavi 90-ti rođendan Mickey Mouse-a 4Z2A0503 Za specijalne trenutke: Zadovoljstvo slatkih ukusa Delta City Rođendanska Delta City zabava: Dečiji maskenbal, popusti, žurka, karaoke… · · · ·