Sharon
PULS GRADA · moda

Predstavljamo vam listu fantastičnih modnih ikona koje su ostale nepravedno skrajnute pored neverovatno popularnih žena kakve su bile Audrey Hepburn ili Jackie Kennedy.

1. Sharon Tate

Tragično nastradala muza i životna saputnica Romana Polanskog ostala je upamćena po svojoj ulozi u Valley of the Dolls.

2. Sylvia Kristel

Holandski model i glumica, Sylvia Kristel igrala je u više od 50 naslova, od kojih su najpoznatiji oni iz Emmanuelle serijala.

3. Dalida

Rođena kao Yolanda Christina Galiotti, ova italijanska glumica i pevačica nastupala je i igrala na čak deset različitih jezika, a i dalje predstavlja jednu od najpopularnijih muzičkih zvezda u istoriji.

4. France Gall

Šarmantna Gall je bilja ključna za popularizaciju nevinog devojačkog izgleda, a često je nastupala sa svojim suprugom Michelom Bergerom.

5. Slim Keith

Ova glamurozna dama sa Upper East Sidea je prava predstavnica tadašnjeg džet-seta, uvek fantastičnu obučena u skladu sa svojim statusom.

6. Francoise Dorleac

Starija sestra čuvene francuske glumice Catherine Daneuve zajedno je sa njom glumila u mjuziklu iz 1967. godine, The Young Girls of Rochefort, a takođe se pojavila u jednom od filmova Romana Polanskog pre nego što je tragično preminula sa 25 godina.

7. Jeanne Moreau

Prelepa francuska glumica najpoznatija je po svojoj saradnji sa Truffautom u čuvenom filmu Jules et Jim.

8. Tammy Wynette

Američka kantri pevačica je pravi dokaz da nisu samo francuskinje bile ekstravagantne i šik tokom burnih šezdesetih.

9. Olga Georges Picot

Rođena u Kini, a odgajana u Francuskoj, ova glumica najpoznatija je po svojoj ulozi u filmu Je t’aime, je t’aime, a kasnije se pojavila i u Americi u filmu Woodyja Allena Love and Death.

10. Marie Laforet

Francuska pevačica i glumica imala je nadimak The Girl With the Golden Eyes nakon što se pojavila u filmu sa istim nazivom.

Neodovljivi četvorogodišnjak imitira muške modne trendove Neodoljivi četvorogodišnjak imitira muške modne trendove Večera Šta su zvezde obukle za večeru sa princom? Chanel cruise collection Chanel stigao u Dubai Moda Prolećna izložba Art in Fact do 17. maja · · ·