Manostiles
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Skandinavski duh u svačijem domu probudi istinsku eleganciju, prožetu najmodernijim dizajnom, funkcionalnošću i svedenošću. Otvorene boje, sa doziranim tamnim detaljima u svetlim prostorijama, tipičnim za nordijske zemlje pružaju kraljevski osećaj svakome kome je u hladnim danima potrebna neophodna doza visoke sofisticiranosti.

Sinonim za pravi duh severa u vašem domu, sa posebnim pečatom unikatnog dizajna dankinje Mette Lindeberg, krije se u imenu kompanije Manostiles Danish design. Celokupan asortiman za kuću: od kuhinje i dnevne sobe do posebne linije proizvoda za decu nose jedinstveni brend ove relativno mlade, ali vrlo uspešne firme u Skandinaviji i na Tajlandu.

Od ove godine je dostupna i kod nas, pa ćemo imati tu privilegiju da osetimo pravi nordijski duh u našem domu. Najveći adut Manostiles linije proizvoda je pre svega kvalitet, koji svi zaslužujemo i treba sebi da priuštimo. Manostiles sa ponosom prate aktuelan svetski trend zdravog života, pa su svi proizvodi izrađeni od najkvalitetnijeg organskog pamuka. To je naročito važno za dečji asortiman, jer svaka majka želi najbolje za svoje dete pa su svi proizvodi izrađeni od najfinijeg pamuka, antialergijski i prijatni za kožu.

Posteljina, kutije za testeninu i hleb, flaše za vino, dekorativni jastuci samo su neki od Manostiles proizvoda koji će zauvek ulepšati vaš dom.

Uredite spavaću sobu Nameštaj za koji niste znali da vam je potreban Stare stvari sa novom namenom Kako da iskoristite stare kuhinjske sitnice Trendovi za uređenje stana u 2016. Ključni trendovi za uređenje doma u 2016. Podvodni soliter Podvodni soliteri Aequorea – da li ćemo živeti pod vodom?