za sajt 2_cover
PULS GRADA · lepota

U okviru novog concept store-a Jevremova25 možete pronaći i brend prirodne kozmetike Manufaktura iz Sente. Po rečima vlasnice, Pinter Vereš Nore, kozmetika je namenjena celoj porodici, a za izradu se koriste hladno ceđena biljna ulja, organski i „fair-trade“ biljni puteri, kozje mleko, lekovito bilje, glina i specijalni sastojci u čijem korišćenju su pioniri na domaćem tržištu.

U ponudi su organski i beauty proizvodi: sapuni, puteri za telo i lice, dezodoransi, pilinzi, maske za lice, serumi, balzami za usne, tonici, ulje za skidanje šminke i još mnogo toga. Manufaktura nudi rešenja za sve tipove kože i probleme koji zahtevaju posebnu pažnju i negu. Proizvodi su dostupni samo u Jevremovoj25 i Senti, gde je omogućen pristup radionici za sve zainteresovane za proces proizvodnje.

health, nutrition and beauty concept - clean face of beautiful y Prolećna nega lica Dr Grandel BEAUTYGEN: Tajna crvenog snega Diva laser centar (foto: Pixabay) Ruke su vaša druga krštenica page_cover KOOZMETIK regeneratori H i X: Uz prirodu do zdrave kose · · ·