Bojana Ordinačev - Marella otvaranje
PULS GRADA · aktuelno

Još jedan luksuzni italijanski brend iz Max Mara Grupacije, MARELLA, stigao je u Beograd, a prva prodavnica otvorena je u tržnom centru Fontana u Bulevaru kralja Aleksandra. Italijanski modni brend MARELLA u svojoj ponudi ima glamuroznu odeću, obuću i aksesoare i namenjen je savremenoj ženi, koja je moderna, dinamična i samosvesna u svakoj prilici. Kombinujući najnovije svetske trendove i prepoznatljiv italijanski stil, uz vrhunske materijale i kvalitet izrade, MARELLA kolekcije nude veliki izbor kaputa, jakni, bluza, haljina, obuče, tašni i aksesoara.

Pravi je izbor za žene sa sofisticiranim osećajem za modu. Prepoznajući brzo i dinamično vreme u kome živimo, brend Marella kreira kolekcije koje su pogodne za sve prilike – mogu da se nose preko dana ali su odlične i za veče. Savremena žena, koja radi, putuje i ima mnogo obaveza, u Marella kolekcijama uvek može da pronađe idealnu kombinaciju pogodnu za posao, avanturu ili večernji izlazak.

Za 40 godina postojanja brend Marella se pozicionirao kao vrhunski modni brend koji neguje poverenje svojih klijenata, nudeći savršeni balans kvaliteta i cene proizvoda. Svi modeli rađeni su od visoko kvalitetnih materijala i po poslednjim modnim trendovima, sa posebnim akcentom na način izrade i na moderne detalje koji svaku kolekciju čine jedinstvenom i posebnom baš kao što je i Marella dama.

Heineken Heineken pokreće interaktivne radionice na fakultetima Banca Intesa i Mastercard vas vode u Italiju Proglašeni pobednici nagradne igre „Banca Intesa i Mastercard vas vode u Italiju!“ hands-love-couple-together-51351-1024x678 U kojoj evropskoj zemlji su ljudi najskloniji prevari Đaci prvaci radionica Radionica za roditelje đaka prvaka · · · · ·