Marc Jacobs nova kampanja
PULS GRADA · moda

Kada je u pitanju odabir slavnih koji će „gostovati“ u njegovim modnim kampanjama, Marc Jacobs spada u sam vrh, s izuzetkom Calvina Kleina koji je takođe veliki mag odabira pravih ljudi u pravom trenutku. Nakon što je Jacobs za prošlu sezonu birao Beth Ditto, Christinu Ricci, Juliette Lewis i Sky Ferreria da budu njegove muze, ove jeseni je prednost dao prvenstveno jedinstvenim muzičkim legendama.

Ove sezone izbor je više nego inpresivan, a posebno je namenjen onima koji su iskreni uživaoci u muzici. Nema tu samo jednog muzičkog pravca, na protiv, ima tu za svakoga ponešto, kao što će uostalom i u kolekciji zasigurno svaka modno osvešćena individua moći da pronađe makar i sitnicu koju će želeti da ima u svom garderoberu.

Odabir je pao na Marilyna Mansona, Missy Elliott, Caru Delevingne, Courtney Love, Genesis P-Orridge i St. Vincent. Kao što ćete u promo videu moći da vidite, u pitanju je pravi eklektični miks, a konačni utisak je zahvaljujući vrhunskom foto majstoru Davidu Simsu dobio i svoj unikatni pečat.

U ovom filmu, Jacobs-ovi klasići se pojavljuju ogrnuti perjem, kožom, uhvaćeni tokom plesa kao u dobrom provodu i to na nekoj „old school“ rejv žurki. Jacobs je insistirao na ovom utisku kojem je dodao šik visoke „glam rock“ čizme, poneki motor i cigaretu. Skup loših sinova i problematičnih ćerki je konačno tu, a vi bacite pogled i na konkretne fotografije napravljene za kampanju jesen/zima 2016. Naravno, već koliko sledeće nedelje očekuje nas revija Marca Jacobsa za sezonu proleće/leto 2017. na njujorškoj Nedelji mode!

Courtney LoveOtvori galeriju

cover S ofingera: Luke Black devedesete Stvari koje su bile moderne pre dvadeset godina cover Odevne kombinacije za svaku vikend priliku PicMonkey Collage cover City letnja preporuka #43: Kombinezoni · ·