Sa snimanja filmova Marilyn Monroe
fotografija

Bila je prema nama poznatim podacima majstor zavođenja. Bila je žena u koju ste se mogli zaljubiti jednakom silinom gledajući je na velikom platnu ili je poznavajući privatno.

Marilyn Monroe velika misterija i čudo svetske kinematografije imala je život kakav poznaju samo najuzbudljiviji romani, ali kao što svaka stvar na planeti ima svoju senku, tako je i ova platinasta iskra imala svoju tamnu stranu…

Za one koji još uvek žive u carstvu snova, i veruju da je posao glumice sve sam glamur i crveni tepih koji tek povremeno prekida drama oko ljubavnog sloma, grdno se varate. Na ovim fotografijama jasno se vidi kako je život jedne zvezde, kakva je svojevremeno bila Marilyn Monroe zapravo niz situacija u kojima se na nešto ili nekog čeka, u kojima postoji mnogo vremena za introspekciju, ali i sitna zadovoljstva poput čašice tamo i onamo.

Od How To Marry a Millionaire do The Seven Year Itch kroz fotografije iz privatne kolekcije vidimo najpoznatiju plavušu na svetu kako je zamišljena, melanholična a pomalo već i umorna od toga da bude uvek lepa i da spava na setu umesto u zagrljaju voljenog muškarca.

Popravljanje šminke na snimanju filma "Bus Stop" 1956.Otvori galeriju
Festival zmajeva Berck-sur-Mer kite festival: Volite li zmajeve? Kina u proteklih 100 godina Šta se sve promenilo u Kini za 100 godina Magija svetlosti Svetlosne instalacije: Polja sa 50.000 svetiljki Fotografije bez Photoshop-a Fotografije za koje mislite da su napravljene uz pomoć Photoshopa · · ·