Marka Žvaka
U VAZDUHU · urban flash

Potpuno novi serijal Dušana Šaponje i Dušana Čavića je stigao! I ovog puta fanstastični dvojac bez kormilara pronalazi apsurdne situacije u pričama iz života Beograda i Srbije. Svakog utorka od 14 časova na portalu modno biće emitovana po jedna priča iz laboratorije MARKA ŽVAKA PRKOSI OBIČNOM. Saradnju sa pomenutim portalom podržao je, kako kažu autori, i Bambi Charger (hvala mu!).

„Mi smo u misiji da ljudima predstavimo drugu stranu realnosti,  jer postoji čitav jedan svet sa druge strane dosadne i obične svakodnevice. Charger i nas dvojica ćemo vam taj svet pokazati kroz serijal Marka Žvaka Prkosi Običnom ili MŽPO! Naš marketing tim nam je rekao da je danas popularno koristiti skraćenice… Rekli su nam i da bi sigurno bio bum da se skinemo goli, ali malo nam je glupo, pa ćemo to izbeći“, kažu D&D.

Brand Manager Charger Ivana Vlahović, kaže da je ova saradnja u potpunosti u skladu sa Chargerom!

„Charger propagira život sa duhom, urnebesno je ozbiljan, i sklon izvrtanju realnosti. Saradnja na serijalu Marka Žvaka Prkosi Običnom je na zadovoljstvo svih nas koji smo učestvovali, ali i na zadovoljstvo svih onih koji će u krajnjem proizvodu uživati. Naravno, uz Charger je doživljaj još bolji“, kaže Ivana iz Bambija.

Dakle, svakog utorka od 14 časova skoknite na mondo.rs i chargerujte se novim pričama, bajkama, basnama iz laboratorije Marka Žvaka Prkosi Običnom. Ako ste od onih koji uvek kasne, bez brige, jer biće nas i na youtube kanalima Chargera i Marka žvaka, na Facebook i Twitter profilima…

What Ali Wore Najstarija muška ikona stila Dog Mugging Preslatke kuce umesto kafe Supergeil Simpatična reklama za supermarket Usklađeni stilovi zaljubljenih parova u Seulu Usklađeni stilovi zaljubljenih parova u Seulu