Maroko jelo
U VAZDUHU · urban flash

Kažu da je za dobar obrok potrebno mnogo ljubavi. Često sastojci nisu najvažniji, ali je ključan sastojak ukusnog jela onaj da se pripremi sa mnogo pažnje.

Možda to važi za situacije kada kuvate nešto drugo, a ne bivšeg ljubavnika…

Baš kao da je reč o epizodi neke nove detektivske serije a ne realnom životu, jer ova priča je toliko neverovatna da smo i sami ostali u čudu. Nedavno je u svetskim medijima osvanula vest da je jedna marokanska domaćica svog bivšeg momka skuvala i poslužila pakistanskim radnicima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Prema zvaničnom saopštenju izdatom od strane tužilaštva u UAE, pre tri meseca jedna Marokanka je, kako je tokom sudskog procesa izjavila „u stanju ludila“ ubila svog momka nakon žučne rasprave, da bi ga potom samlela u blenderu i od njegovog tela napravila smesu za tipično lokalno jelo.

Devojka je bila u vezi sa žrtvom sedam godina a nakon što joj je dečko saopštio da će oženiti neku drugu, počinila je zločin. Neobičan rasplet dogodio se nakon što je brat žrtve u blenderu pronašao ostatke zuba, za koje je kasnije utvrđeno da pripadaju žrtvi. Inače je ova nesrećna Marokanka, jelo koje je spravila sa mesom ljudskog porekla, poslužila radnicima koji su bili angažovani na građevini u neposrednoj blizini.

Kako zvaničnici dodaju, devojka je pod presijom policijskog ispitivanja priznala zločin nakon čega je upućena u bolnicu radi daljeg ispitivanja mentalnog stanja.


1245x700 4 navike uspešnih govornika marriage-advice Bračni saveti koji zaista pomažu 29-Pics-That-Prove-We-Live-in-a-Dystopia_5 Da li je kraj stvarno toliko blizu? woman-1733881_1920 Zašto je bolje da radimo više stvari istovremeno · · · ·