_DSC6900
U VAZDUHU · grad

„Marsh Open Space“, novi kreativni hab otvoren je početkom marta u Cetinjskoj 15. U tom svojevrsnom „open space“ prostoru, osim redovnih dnevnih „coworking“ aktivnosti, dešavaće se i brojni drugi programi.

Marsh Open Space nastao je iz višegodišnjeg iskustva u timskom radu, prepoznavanju potrebe za novim i drugačijim prostorom, kao i u želji da se pruži mogućnost, pre svega mladim ljudima, da pod povoljnim uslovima pronađu svoje mesto za rad.

Marsh Open Space može da se koristi pre svega za potrebe kancelarijskog rada (coworking), bilo da vam je potrebna samo jedna stolica, sto, ili izdvojena prostorija.

U zavisnosti od vaših potreba prostor možete koristiti na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivouMarsh Open Space ima mogućnost brze i multifunkcionalne transformacije, ali može da postane i izložbeni prostor, mesto za tribine, promocije, kulturne manifestacije, proslave, snimanja… Specifičan dizajn i arhitektura prostora, delo su arhitekte Marka Basarovskog, i odišu inspiracijom i kreativnošću.

Posetiocima ovog novog kreativnog huba na raspolaganju je i Marsh Production Labprodukciono kreativni tim profesionalaca, sa višegodišnjim iskustvom u organizaciji i osmišljavanju svih vrsta događaja, kako u Srbiji, tako i u regionu i svetu. U Community Corneru možete uživati u više vrsta kafa, Supernatural čajevima i craft pivu Kors.

Otvaranje prostora počinje sa promotivnim periodom tokom marta meseca, u kome ćete moći da koristite usluge po povoljnijim uslovima. Tokom marta meseca biće otvorena i izložba Zlatno doba Vladimira Bačlije, u saradnji sa Beogradskim festivalom igre. A Krajem meseca će se održati konferencija Kontakt 2017.

Inače, Marsh Production je specijalizovana kompanija za produkciju događaja, osnovana 2009. godine u Beogradu. Od najpoznatijih događaja koje je firma realizovala izdvajaju se: Mikser festival, Supernatural festival, koncerti Zdravka Čolića (Kombank Arena 2014), Viva Vox, Yu Grupa, Partibrejkers, Una Saga Serbica, konferencija Kvantni Skok – PKS (Madlenianum 2013), Festival Indigo

26741742674_68b2becaa9_o 14. Noć muzeja: Velike i male revolucije BIF2017 social 5. Beogradski irski festival poster_braca_burazeri Dijalozi sa Braćom Burazerima Poster za dan zaljubljenih Lemon Berry Studio: Dan zaljubljenih ili Singles night? · · · · ·