catscover
U VAZDUHU · urban flash

Maskiranje ume da bude veoma skupo. Neki ljudi, međutim, nisu spremni da plate mnogo za ovu zabavu. Pogledajte u našoj galeriji kako izgleda kada pojedinci odluče da „od štapa i kanapa“ naprave svoje maske.

Rezultati su u najmanju ruku urnebesni, i to je u većini slučajeva namerno. Kreativnosti ima na pretek. Na primer, jedan momak je iskoristio lepljivu traku i štapiće za uši kako bi se maskirao u Pinheda iz Gospodara pakla, dok je drugi na genijalan način od ventilatora napravio štit Kapetana Amerike. Najsmešniji je možda čovek koji se maskirao u duha iz lampe iz Aladina, ali u ovom slučaju preciznije bi bilo reći da je u pitanju duh iz wc šolje. Posle pisanja o najboljim maskama, više nismo sigurni da li su nam zabavnije one ili baš ove jeftinije varijante.

Dejvi Džouns iz „Pirata sa Kariba“Otvori galeriju
page_cover Šta se sve viđa u gradskom prevozu Kreditna kartica - zaštita (foto: Pixabay) Vi i ekonomija na ti: Kako da sprečite zloupotrebu platne kartice Kada bi reporteri u stvarnom životu pričali kao na televiziji Kada bi reporteri u stvarnom životu pričali kao na televiziji rochelle-marvin-920x690_cover Zašto ljudi u vezi liče jedni na druge · · ·