Nagradna igra Master Card i Delfi
U VAZDUHU · nagradne igre

Ubeležite 5. april u svoje kalendare kao Mastercard sredu jer korisnike Mastercard i Maestro beskontaktnih kartica očekuju nova iznenađenja u Cineplexx bioskopima i lancu knjižara Delfi. Danas plaćajte svojom Mastercard ili Maestro beskontaktnom karticom, posetite Cineplexx Srbija bioskope i DELFI knjižare i za jednu kupljenu kartu ili knjigu, dobićete još jednu na poklon.

Uz svaku beskontaktnu kupovinu bioskopske karte koju kupe 5. aprila za projekcije tog istog dana u bilo kom Cineplexx bioskopu u Srbiji, ljubitelji filma dobijaju drugu kartu na poklon. Mastercard i Maestro korisnici koji obave beskontaktnu kupovinu u iznosu preko 500 dinara u bilo kojoj Delfi knjižari, na poklon će dobiti jedan od dva popularna naslova: Arzamas Ivane Dimić, koji je nagrađen Ninovom nagradom za roman godine 2016. ili Tvoj anđeo čuvar Mirjane Bobić Mojsilović. Ova lepa iznenađenja deo su jedinstvene kampanje Kada jedna sreda postane sreda za dvoje – neprocenjivo! koju Mastercard, Cineplexx i Delfi organizuju svake prve srede u mesecu tokom cele 2017. godine.

Mastercard beskontaktna plaćanja se obavljaju brzo i sigurno jednostavnim prislanjanjem kartice na beskontaktni čitač. Beskontaktna plaćanja se baziraju na čip tehnologiji, zahvaljujući kojoj se za svaku transakciju kreira jedinstveni kod koji je ne može upotrebiti prilikom neke druge transakcije, a dodatni sloj zaštite predstavlja i činjenica da tokom plaćanja kartica ostaje u rukama korisnika. Za iznose do 1.500 dinara, nije potrebno unositi PIN kod, što beskontaktne transakcije brzim i praktičnim, a to su upravo karakteristike koje korisnici najviše cene kod ove platne metode.

Kakve su prijateljske veze mladih danas? Kakve su prijateljske veze mladih danas? Fit Pass FIT PASS poklanja mesec dana besplatnog vežbanja H&M nagradna igra H&M nagrađuje studente President maslac President maslaci – za neodoljivo ukusnu avanturu! · · · · · ·