Crveni tepih
U VAZDUHU · promo

Kompanija Mastercard je najavila novo trogodišnje sponzorstvo Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji. Ovo novo sponzorstvo, koje uključuje i Bijenale koje se održava od 30. avgusta do 9. septembra, nadovezuje se na već postojeća partnerstva koja Mastercard ima sa Festivalom u Kanu i Berlinskim filmskim festivalom, i omogućava kompaniji da partnerima i korisnicima širom sveta pruži neprocenjiva iskustva, trenutke i iznenađenja.

Mastercard je nedavno predstavio istraživanje Bioskop i grad koje je ispitalo stanovnike sedam velikih gradova u pogledu njihovih navika u vezi sa odlascima u bioskop, i pokazalo je da je gledanje filmova u bioskopima treća omiljena kulturna aktivnost, nakon putovanja i izlaska u restorane.

Dejvid Molina, predsednik sektora za marketing i sponzorstva u kompaniji Mastercard, izjavio je: „Međunarodni filmski festival u Veneciji je jedinstveni događaj gde se strast ka filmovima prepliće sa magičnim i legendarnim lokacijama, što je savršena kombinacija za naš Priceless program koji postoji već 20 godina u 112 zemalja širom sveta, na 53 jezika. Ovo najnovije sponzorstvo je osmišljeno kao nastavak naše misije da povežemo ljude sa stvarima koje zaista vole i pomognemo im da ih iskuse, umesto da ih samo posmatraju. Pored toga što omogućavamo jedno takvo iskustvo, imamo i sjajnu priliku da, koristeći digitalne kanale, prikažemo šta je to što je neprocenjivo i uzbuđeni smo zbog dugoročnog i uspešnog partnerstva sa ovim blagom međunarodnog filmskog kalendara.“

Kako bi obeležila ovo sponzorstvo, kompanija Mastercard je pokrenula i takmičenje Osvoji bioskop koje se završava 31. jula, a koje korisnicima nudi priliku da doživi Festival u Veneciji. Jedan srećan Mastercard korisnik i njegov ili njen gost doživeće neprocenjivo iskustvo Festivala koje uključuje šetnju crvenih tepihom, karte za premijere filmova u takmičarskoj selekciji, boravak u luksuznom hotelu, obilazak grada i slično.

U Veneciju sa Erste bankom!

Korisnici Mastercard Gold kartice Erste banke su u prilici da osvoje zvezdani vikend na Filmskom festivalu u Veneciji, a sve što treba da urade je da u periodu od 3. jula do 11. avgusta koriste svoju Mastercard Gold karticu na bilo kom prodajnom mestu ili na internetu. Pobednik će biti korisnik sa najviše transakcija pojedinačne vrednosti 2.500 dinara ili više, a pripremljeno je i 110 dodatnih nagrada – 10 vaučera u vrednosti od po 50.000 dinara i 100 vaučera u vrednosti od po 5.000 dinara.

Visa Visa širi globalnu mrežu otvaranjem centara u Singapuru i Velikoj Britaniji najava startup centra_cover Startup centar: Pokrenite svoj biznis mts_call centar Bez čekanja pri pozivanju mts Kontakt centra Nikšićko - spoj moćne energije planinskih vrhova i ledene svežine piva Nikšićko – spoj moćne energije planinskih vrhova i ledene svežine piva · · · · · ·