page-makeeva
KULTURA · fotografija

Uz pomoć Photoshopa i bujne mašte, ruska fotografkinja Kristina Makeva, poznatija kao „čarobnica iz Moskve“, kreira bajkovite prikaze poznatih znamenitosti i prelepih pejzaža.

Svaka od njenih fotografija je vešto ukrašena dodatnim elementima kao što su mehurići, cveće ili ptice, činići ih na taj način interesantnijim od tipičnih slika lokacija iz sveta.

Kristina Makeva je veliki ljubitelj putovanja, na kojima ne propušta priliku da fotografiše pa ćete na njenim slikama u našoj galeriji videti kako iz njenog specifičnog ugla izgledaju predeli i znamenitosti Venecije, Pariza i Teherana. Ipak, glavnu ulogu na njenim slikama uglavnom igraju ljudi, bilo da ona sama pozira na njima ili je u pomoć pozvala prijatelje ili profesionalne modele.

Više informacija o ovoj talentovanoj devojci možete pronaći na njenom zvaničnom veb-sajtu, a na Instagramu ćete je pronaći OVDE.

Maštovite foto manipulacije kao iz bajkeOtvori galeriju
page_cover Holivudske zvezde obožavaju ovog fotografa 4B1BC04800000578-0-image-a-8_1523612862348 Smitsonijan: Ko su pobednici konkursa za najbolje fotografije? Magic-from-My-Backyard-I-create-storybook-scenes-from-my-backyard-5ad5a4279c12b__880 Pre i posle: Magične fotografije koje su nastale u običnom dvorištu porodicne Pogled sa plafona: Porodične fotografije jedne talentovane mame · ·