Candice Swanepoel
PULS GRADA · lepota

Svet je lep. Kad pogledate, svuda oko nas su lepe i poznate žene koje se bave najrazličitijim poslovima: glumice, manekenke, pevačice, a poneke su nam znane samo zato što njihove fotografije izlaze u novinama, iako su osobe bez profesije. Ove žene ne predstavljaju samo lepu spoljašnjost, one su snažne, pametne i uspešne. Donosimo izbor najpoželjnijih žena po izboru magazina Maxim.

Magazin Maxim svake godine napravi listu najlepših poznatih žena. Odabrati osobu koja će poneti laskavu titulu „najpoželjnije“ sigurno nije lako. Danas nam u tome pomažu društvene mreže, ali ne možemo da izbacimo dobar ukus kao najvažniji kriterijum. Kako je teško odabrati samo 10 ili 20 lepih žena, Maximova lista sadrži čak 100 lepotica.

Na prvom mestu je manekenka Candice Swanepoel, poznata po saradnji sa Victoria’s Secret, a među prvih 25 lepotica, koje možete videti u našoj galeriji, nalaze se i Scarlett Johansson, Katy Perry, Jennifer Lawrence, Kate Upton i Charlize Theron.

Alessandra AmbrosioOtvori galeriju
Victoria's Secret anđeli Victoria’s Secret anđeli – ko najseksepilnije žene na planeti? Zimska nega Zimska nega kože Vreme je za novogodišnje frizure Vreme je za novogodišnje frizure Modeli se zabavljaju Manekeni i manekenke kao ljubavni parovi · ·