Mapa-1
U VAZDUHU · promo

Kompanija McDonald’s ove godine proslavlja 30 uspešnih godina poslovanja u Srbiji i tim povodom je odlučila da svoje korisnike obraduje novom uslugom „Dostava hrane na kućnu adresu“. Ovu uslugu McDonald’s obezbeđuje u saradnji sa svoja dva partnera – „donesi.com“ i kurirskom službom „Star“.

Svi ljubitelji McDonald’s proizvoda moći će da poruče hranu preko sajta donesi.com, kao i preko sajta mcdonalds.rs na teritoriji Beograda. Poručivanje hrane je moguće u sledećim delovima grada: Novi Beograd i Bežanijska kosa, Centar grada, Banovo brdo i Čukarica, Vidikovac, Cerak, Filmski grad, Skojevsko naselje i Petlovo brdo od ponedeljka do subote u periodu od 8 do 23 časa, nedeljom od 12 do 23 časa, dok će se na Voždovcu isporuka vršiti od ponedeljka do subote u periodu od 10 do 22 časa, a nedeljom od 12 do 22 časa. Prilikom poručivanja korisnici će moći da odaberu opciju online plaćanja ili plaćanje kuriru prilikom dostave. Cena dostave je 250,00 dinara.

„Konstantno osluškujemo potrebe i želje naših korisnika i želeli smo da u godini u kojoj slavimo značajan jubilej, 30 godina poslovanja u Srbiji našim vernim potrošačima omogućimo novu opciju u našoj ponudi – isporuku naših proizvoda na kućnu adresu. Ostvarili smo partnerstvo sa Donesi.com i kurirskom službom Star i nadamo se da će naši korisnici biti zadovoljni sa ovom novom mogućnošću“ rekla je Desanka Landauer, marketing menadžer kompanije McDonald’s u Srbiji.

mtsappkonkurs_MarijaBoskovicurucilapobednicimavrednenagrade Proglašeni pobednici 7. mts app nacionalnog takmičenja AirJordan1SeasonofHerr Prva „Air Jordan” kolekcija za žene REAzapress Raiffeisen banka: Usluge na bazi veštačke inteligencije Fuzeteabreskvahibiskus FUZETEA: Coca-Cola ima novi proizvod · ·