cover mcjunior
U VAZDUHU · promo

Još jedan potpuno novi proizvod je od sada u McDonald’s restoranima u Srbiji. U pitanju je novi član Mac porodice, MacJunior, novi burger od 100% goveđeg mesa u finoj zemički sa susamom, sa topljenim sirom, kiselim krastavcima, sitno seckanim lukom i jedinstvenim BigMac sosom.

McDonald’s restorani u Srbiji su prvi u Evropi koji su svojim gostima ponudili MacJunior. Kako u McDonald’su kažu „lakše se jede u pokretu“.

MacJunior se početkom godine pojavio u McDonald’s restoranima u Americi. Iz ove kompanije navode da su istraživanja koja su sprovodili pokazala da neki od McDonald’s gostiju žele i manji burger od Big Maca i tako je nastao MacJunior.

U toku je promotivni period, za sve burgere iz Mac porodice, u svim McDonald’s restoranima, što je dodatni razlog da probate MacJunior koga ima samo u Srbiji! Iskoristite priliku, da uživate u ovom proizvodu, jer će MacJunior biti dostupan do 5. jula 2017.

cover heineken Izabran Heineken dobitnik Pozivnica_cover Saradnja dva velika italijanska brenda Dukatos Premium_Bilbord 4x3_cover Prepustite se Dukatos Inspiraciji Imlek Moja kravica jogurt Imlek: Vratio se „trougao“! · · ·