Stdentska nedelja cover
U VAZDUHU · grad

Kao najveći studentski festival u Jugoistočnoj Evropi − Međunarodna studentska nedelja u Beogradu, ove godine će se održati od 17. do 24. jula u glavnom gradu Srbije. Udruženje Svetski omladinski talas uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Ministarstava prosvete, nauke i tehnološkog razvoja organizuje po deseti put festival koji od 2006. godine okuplja više od 200 studenata iz zemlje i inostranstva.

Pod sloganom „Generacije slave inovacije“ u Beogradu će se i ove godine okupiti studenti iz više od 50 zemalja sveta u okviru desetog, jubilarnog festivala Međunarodna studentska nedelja u Beogradu, ISWiB. Oni će kroz različite edukativne i zabavne sadržaje tokom sedam dana trajanja festivala imati priliku da se međusobno upoznaju, razmenjuju ideje i rade na rešavanju problema iz različitih oblasti života. Cilj manifestacije je razbijanje predrasuda, popularizacija Beograda i Srbije, i rušenje verskih, etničkih i nacionalnih barijera među mladima širom sveta.

Zanatska piva 2. Regionalni festival zanatskog piva fpss-belef cover BELEF: Tradicionalni letnji festival kulture u prestonici Beer_garden_2016_najava cover Beer Garden: Pivo i dobra zabava OW-Cover Facebook cover Orange Week – nedelja holandske kulture u Beogradu