Lino lada u City Magazine
U VAZDUHU · promo

Kompanija Podravka Srbija posetila je našu redakciju i tom prilikom nam kao poslasticu pripremila palačinke sa Lino ladom. Medvedić Lino je lično doneo palačinke sa Lino ladom koja od nedavno ima unapređenu recepturu sa povećanim procentom lešnika.

Svi namazi iz Lino lada asortimana su prava poslastica na kriški hleba, u palačinkama, odličan su sastojak za kolače i torte, kao dodatak sladoledu, ali statistika kaže da se Lino lada najbolje jede krišom na kašičicu.

Danas Lino lada asortiman ima najveći broj ukusa kremnih namaza na srpskom tržištu, a od nedavno i unapređenu recepturu sa povećanim procentom lešnika.

Na tržištu Srbije u ponudi su Lino lada nougat (koja sada ima čak 13% lešnika), Lino lada duo (sa čak 10% lešnika), Lino lada milk (koja ima veliki procenat mleka – 18% i 9% najfinijih prženih lešnika) i Lino lada kokos (veličanstveno iskustvo za sve ljubitelje kokosa).


Mleko za decu Moja Kravica Junior: Prvo mleko za decu u Srbiji Ispijanje kafe Miscela d`Oro je stigla u grad mts app konkurs Novi mts app konkurs Jogood novi ukus Novi ukus Jogood voćnog jogurta – breskva i nar · · · ·